Mlino Brezžične slušalke Bolje je brezžične slušalke bolj redno polniti kakor pa pozabiti na to

Bolje je brezžične slušalke bolj redno polniti kakor pa pozabiti na to

Najhujša je nočna mora, ko se odpraviš na tek in se brezžične slušalke ugasnejo, ker se izprazni baterija. Točno to se je zgodilo danes, ko sem se odpravila na tek, po nekaj mesecih premora. Ni bilo najbolj udobno doživetje, saj sem več kot polovico poti morala preteči v tišini. Čeprav pravijo, da za slabim začetkom leži dober konec, se vseeno nisem najbolje počutila in tudi tek ni bil tako lahkoten za prvič po premoru, kot bi lahko bil.

Doma imam tudi brezžične slušalke, ki imajo tudi rezerven kabel za te primere, ampak so večje slušalke in jih redko vzamem za tek. Najraje imam tiste brezžične slušalke, ki se samo zataknejo v uho, ker jih skoraj ne čutim. Ampak te nimajo rezervnega kabla in se lahko izpraznijo, če jih pozabim napolniti. Vedno mi zdržijo po cel teden, ker jih ne uporabljam veliko. To je tudi razlog, da jih ne preverjam vsak dan, koliko so napolnjene in posledično pride tako naključje kakor danes. Ki ni prvi in me še ni izučilo, da nekaj ukrenem okoli tega. 

Lahko bi se recimo navadila, da vedno vzamem še navadne slušalke s seboj, ki so samo na kabel ali pa bolj redno preverjam stanje baterije. Karkoli od tega bi bilo idealno, ampak ne vem, kdaj se bom odločil, da se bom za nekaj od tega odločila. Verjetno bodo brezžične slušalke nekaj, kar mi bo zelo pogosto naredilo kakšno takšno nevšečnost takrat, ko bo najmanj treba. Ne vem sicer, kdaj bi bilo lahko najbolj primerno, da se mi kaj takega zgodi, vsekakor pa tole ni nekaj, česar bi se veselila. Za naslednji teden me zagotovo ne skrbi, saj se bodo brezžične slušalke danes napolnile in bodo polne za kar nekaj časa. Bolj me skrbi, kje me bodo brezžične slušalke zopet pustile čez kakšen meseca ali dva, ko spet ne bom pozorna.