Mlino Omega 3 Lahko bi rekli, da sta omega 3 in imunski sistem najboljša prijatelja

Lahko bi rekli, da sta omega 3 in imunski sistem najboljša prijatelja

Imunski sistem je zelo pomemben za samo funkcioniranje našega telesa. Zelo pomembno je, da skrbimo za svoj imunski sistem ter da mu dajemo vse tisto, kar potrebuje, da ostane močen. Brez imunskega sistema smo seveda lahko v velikih težavah. Lahko pride do raznih bolezni ali prehladov, lahko pa pride tudi do kakšnih okužb in podobno.

Tudi sama sem imela že takšno obdobje, ko sem bila konstantno bolna oziroma sem se prehladila. Tega se res nikakor nisem morala rešiti in čisto vedno se je res zelo pogosto to pojavilo. Nisem vedela, kaj narediti, zato sem se seveda odpravila na splet in začela brati, kako bi lahko okrepila svoj imunski sistem? Velikokrat sem seveda zasledila ravno ta omega 3. Omega 3 je bil tako kot nek najboljši prijatelj za imunski sistem.

Lahko bi rekli, da sta omega 3 in imunski sistem najboljša prijatelja

Ko sem to prebrala, sem si kupila omega 3 ter ga vključila v svoj vsak dan. Omega 3 je postal tudi moj najboljši prijatelj, saj sem ga jemala res vsak dan in videla sem zelo hitro rezultate. Končno sem opazila, da nisem več tako pogosto prehlajena in da sem odporna na marsikaj. To mi je bilo seveda zelo zanimivo, saj se mi je zgodilo tudi prvič, da nisem bila alergična na cvetni prah oziroma da cvetni prah ni tako močno vplival na moje sinuse. Še vedno sem čutila nek prehlad v ozadju, a ni bil tako močen kot vsi do sedaj. Bila sem zelo vesela, da je bil omega 3 tisti, ki mi je v tem primeru res močno pomagal in tega se definitivno ne bom znebila. Kar tako. Omega 3 bo ostal del moje navade in definitivno ga bom uporabljala še kar nekaj časa. Če je pomagal mojemu imunskemu sistemu, potem je definitivno dokazal vse kar sem hotela. Omega serije nehaj kar predlagam tudi vsem ostalim ljudem, ki imajo občutek, kot da je njihov imunski sistem malce popustil.